miercuri, 1 februarie 2017

"VREAU O TARA CA AFARA"


In noimebrie 2015 a inceput o semi-constientizare in Romania, o tara intr-adevar a tuturor posibilitatilor. Nu s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost tragedia de la Coletiv.
Lumea a iesit in strada, a protestat, a plecat Ponta si au venit tehnocratii.

Pentru aproximativ un an cei mai multi romanii au avut senzatia ca in aceasta tara "minunata" inca se mai poate trai. Si-au mai suspendat dosarele de emigrare, s-au mai inhamat la un credit pt casa, la unu pt masina, ca deh..parca parca. Simteai ca cineva a lubrifiat rotitele sistemului ruginit si cu scartaili, cu poticniri, totusi incepea sa se miste.

Am avut un ministru al sanatatii MAGNIFIC, un premier de care nu iti era rusine si o falsa senzatie ca in sfarsit ce cacat scoti pe gura conteaza.

Si a contat. Pana in decembrie 2016.

In decembrie 2016, multi din cei care au iesit in strada in noiembrie 2015 au zis ca e frig, ca mai bine mergem la munte, ca mai bine mergem la o pastrama si un vin fiert decat sa mergem la vot "votul meu nu conteaza". Pe partea cealalta, pensionarii si alti spalati pe creier, in schimbul unei galeti. unei sticle de ulei si a 5 lei rupti la pensie, si-au vandut sufletul si tara unui CONDAMNAT.

Sa se consemneze bine : C O N D A M N A T.

Cei care nu au fost la vot sunt la fel de vinovați, dacă nu chiar si mai mult, ca pensionarii in cârje care s-au tarat ca sa isi pună stampila pe buletinul de vot.

Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Aia care n-au fost la vot, vazant rezultatele votului, si-au dat seama ca..."mama, co*&e, poate era mai bine daca mergeam la vot in loc sa stam pe pârtie pe undeva". Ce sa-i faci, amice?! Toate chestiile se fac la timpul lor. Copii, scoala, casnicie, mers biped, sters singur la cur. Daca nu le-ai facut cand trebuia, degeaba mai incerci cand deja e prea tarziu.
Si n-au putut sa faca nimic. Nimic in afara de a se apuca sa latre pe Facebook, Twitter si bloguri. Cu ce folos?! NICIUNUL. Doar timp irosit! Time is money ! si inca ce Money! 

 Toata semi-magia in care am trait pe perioada tehnocratilor s-a rupt, ca-n Cenusareasa cand in Romania, secolul 21, anul 2017, luna ianuarie, aproape miezu' noptii, noul premier, acest om cu mutra de lingau profesional, a aprobat OUG legata de gratiere, pasuire si alte "nimicuri".

Vorbeam ca time is money! Da, frate! Money! Dar pana in 199.999 lei...atat ! ce e peste, sa avem pardon, se sanctioneaza. Daca luati mai mult de 199.999 lei o sa vi se zica "sa vina ma-ta la scoala". In rest, alta sanctiune nu vad.

Lumea se revolta iar. "Ţara a fost vanduta, Ţara a fost furata, Ţara a fost, Ţara este, Ţara , Ţara , Ţara " Care Ţara, ma?! Ca nu e a ta! nu e a lu' ma-ta! O fi fost, candva, dar nu te-ai dus la vot! Asa ca Fuhrer Dragnea isi va continua murdarirea dintilor inca 4 ani de acum incolo. Dimpreuna cu SS-isti lui.

Zice lumea ca e un cosmar ce se intampla acum. ACUM?! ACUM e cosmar?! Dar in ultimii 27 de ani ce a fost?! Rai?! Bani, prieteni si dolari, ca la manelari?! CE A FOST PANA ACUM?!

Pe vremuri era 1Q Sapro care latra "Romania, trezeste-te". Nu, dom'le ! Romania e obosita, tre sa doarma! Si inca doarme. Desi pana si imnul o indeamna sa lase dracu atata somn ca se impute carnea pe ea ! A dracu sa fie ea de tara si de oameni care permit asa ceva.

Traim intr-o tara ...absolut inimaginabila. Dar, "ce sa facem, maica"? "Asta avem, cu asta defilam"

MARȘ !
MARȘ in strada, la vot, la proteste, in alta tara.
MARȘ la facut treaba !

MARȘ !MARȘ !MARȘ !MARȘ !MARȘ !MARȘ !





 




Niciun comentariu: